Boekhouder voor IJmuiden en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder IJmuiden

Werkspot.nl komt met voordeelpas

Werkspot.nl, dé marktplaats voor klussen in en om het huis, lanceert de Werkspot Voordeelpas. Met deze pas krijgen vakmannen die lid zijn bij Werkspot.nl extra voordeel bij speciaal geselecteerde leveranciers. Tot de ‘founding’ partners behoren Bouwmaat, PontMeyer, Raab Karcher, Delta Lloyd (per 1 september) en Gerritse IJzerwaren. De komende maanden worden hier nieuwe leveranciers aan toegevoegd. Bij de Werkspot Voordeelpas hoort ook een maandelijkse voordeelkrant. Hierin presenteren de partners hun maandaanbieding voor Werkspot-leden, meldt www.boekhouder-ijmuiden.nl

 

“Het is voor ons belangrijk dat de vakmannen die bij ons ingeschreven staan tevreden zijn. Naast het verzorgen van voldoende opdrachten op onze site, ondersteunen we de vakmannen ook met andere zaken, waaronder de Werkspot Voordeelpas. Het enthousiasme bij zowel de vakman als de handel is groot. Begrijpelijk, want juist in deze economische zware tijd is extra voordeel erg welkom”, zegt Pascal Joore, commercieel directeur van Werkspot.nl.

Christie van Lohuizen, Marketing en Communicatie Manager Bouwmaat: “Bouwmaat vindt het belangrijk om ook in mindere tijden zij aan zij te staan met ZZP-ers in de bouw. Dat is een van de redenen waarom wij meedoen aan de Werkspot Voordeelpas. Deelnemers van Werkspot kunnen nu ook via deze weg kennismaken met alle voordelen die Bouwmaat zijn klanten te bieden heeft. Door de voordelen van onze formule te laten zien, kan je deze vakmannen bewegen om een keer bij een Bouwmaatvestiging binnen te stappen…en eenmaal binnen is men natuurlijk verkocht!”

Over Werkspot.nl
Werkspot.nl is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus – hoe klein of groot ook – op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bieding op uit. De prijs komt tot stand via het principe van de ‘Dutch auction’, een veiling waar men in de regel alleen zal onderbieden. Verder geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Op deze manier krijgen medegebruikers een beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf. Werkspot.nl werkt samen met een groot aantal brancheverenigingen om de kwaliteit van de deelnemende klusbedrijven hoog te houden.

Werkspot.nl streeft er naar een transparant en laagdrempelig platform te zijn waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op http://www.werkspot.nl

 

www.boekhouder-ijmuiden.nl

Rate this post